ALBtrainer fillon në janar 2017 kursin e ri bazë për “Menaxhim në hoteleri dhe bar-restorante“ -Aplikoni tani!ALBtrainer fillon në janar 2017 kursin e ri bazë për “Menaxhim në hoteleri dhe bar-restorante“ -Aplikoni tani!

Në janar 2017, në Tiranë dhe Durrës nis faza e re e programeve ALBtrainer. Kështu do rimarrë udhë edhe një herë kursi bazë për “Trajnues në menaxhimin e hoteleve dhe bar- restoranteve“, i cili u zhvillua me sukses në muajt tetor 2015 deri në shkurt 2016. Kursi është i hapur për të gjithë punojësit dhe menaxherët e hoteleve dhe bar-restoranteve që janë të motivuar, e të cilët duan të zhvillojnë më tej aftësitë e tyre profesionale dhe që duan të bëjnë përpara në karrierën e tyre. Të gjitha informacionet e nevojshme për mënyrën e zhvillimit të kursit, si dhe ato që lidhjen me kriteret e pranimit në kurs, do ti gjeni në faqen tonë të internetit. Nëse keni pyetje, mos ngurroni të na kontaktoni! Ju kemi ngjallur interes me këtë lajm? Çfarë po prisni akoma? Aplikoni menjeherë!

Shikoni videon tonë të re këtu!